Кошик
79 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (завтра, 05.12).

+380 (66) 944-71-17
wander
Кошик

Алмазний точильний брусок 2000

230 ₴

  • Готово до відправки
  • Код: 030/2000
Алмазний точильний брусок 2000
Алмазний точильний брусок 2000Готово до відправки
230 ₴
+380 (66) 944-71-17
+380 (66) 944-71-17
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

  • Алмазний точильний брусок має зернистість 2000

    Спеціальна сітчаста структура абразивної поверхні сприяє більш легкому і плавному ковзанню ножів/інструментів, що заточуються.

    Стругачка застосовується для ножів, садових і деревообробних інструментів.
    В основі не ковзна підкладка.


    Інструкція по застосуванню:
    Встановіть брусок на рівній поверхні, що не ковзає.
    Виконайте один або обидва нижчеописані кроки залежно від стану заточуваного інструменту/ножа.
    Для кращого результату рекомендується наносити на робочу поверхню бруска звичайну воду або спеціальну олію для заточування.
    Це запобігає швидкому "засолюванню" абразиву відпрацьованими частинками металу і сприяє більш легкому і рівномірному ковзанню ножа/інструменту по поверхні бруска в процесі роботи.
    Грубе заточення. Крок для загострення сильно затупленого або пошкодженого леза. Використовуйте бік бруска з великим зерном у 2000 грит для попереднього, чорнового заточування ножа/інструменту. Встановіть лезо під кутом 10-30 градусів і стабільно, злегка натискаючи, надійно утримуючи інструмент/ніж, плавними рухами вперед-назад, зробіть попереднє заточування. У середньому, грубе заточування рекомендується робити кожні 6 місяців або при необхідності.
    Доведення-правка. Цей крок необхідний для усунення дрібних задирок, що утворюються при грубому заточуванні і надаванні ріжучій кромці інструменту/ножа хороших ріжучих властивостей. Також цей крок рекомендується періодично повторювати зі ножами/інструментом, що злегка затупилися в процесі звичайної експлуатації. Використовуйте брусок із зерном у 2000 грит.
    Правку-доведення ріжучого інструменту/ножа рекомендується проводити в середньому раз на тиждень або за ситуацією, залежно від частоти та інтенсивності використання ножа/інструменту.
    Після заточування вимийте ножа/інструмент у воді і дайте йому висохнути. Також добре промийте і прочистіть алмазний брусок за допомогою щітки, з неметалевим, наприклад, капроновим, ворсом.
    Висушіть брусок.

Інформація для замовлення
  • Ціна: 230 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner