- Алмазний точильний брусок має зернистість 2000
Спеціальна сітчаста структура абразивної поверхні сприяє більш легкому і плавному ковзанню ножів/інструментів, що заточуються.
Стругачка застосовується для ножів, садових і деревообробних інструментів.
В основі не ковзна підкладка.
Інструкція по застосуванню:
Встановіть брусок на рівній поверхні, що не ковзає.
Виконайте один або обидва нижчеописані кроки залежно від стану заточуваного інструменту/ножа.
Для кращого результату рекомендується наносити на робочу поверхню бруска звичайну воду або спеціальну олію для заточування.
Це запобігає швидкому "засолюванню" абразиву відпрацьованими частинками металу і сприяє більш легкому і рівномірному ковзанню ножа/інструменту по поверхні бруска в процесі роботи.
Грубе заточення. Крок для загострення сильно затупленого або пошкодженого леза. Використовуйте бік бруска з великим зерном у 2000 грит для попереднього, чорнового заточування ножа/інструменту. Встановіть лезо під кутом 10-30 градусів і стабільно, злегка натискаючи, надійно утримуючи інструмент/ніж, плавними рухами вперед-назад, зробіть попереднє заточування. У середньому, грубе заточування рекомендується робити кожні 6 місяців або при необхідності.
Доведення-правка. Цей крок необхідний для усунення дрібних задирок, що утворюються при грубому заточуванні і надаванні ріжучій кромці інструменту/ножа хороших ріжучих властивостей. Також цей крок рекомендується періодично повторювати зі ножами/інструментом, що злегка затупилися в процесі звичайної експлуатації. Використовуйте брусок із зерном у 2000 грит.
Правку-доведення ріжучого інструменту/ножа рекомендується проводити в середньому раз на тиждень або за ситуацією, залежно від частоти та інтенсивності використання ножа/інструменту.
Після заточування вимийте ножа/інструмент у воді і дайте йому висохнути. Також добре промийте і прочистіть алмазний брусок за допомогою щітки, з неметалевим, наприклад, капроновим, ворсом.
Висушіть брусок.
Спеціальна сітчаста структура абразивної поверхні сприяє більш легкому і плавному ковзанню ножів/інструментів, що заточуються.
Стругачка застосовується для ножів, садових і деревообробних інструментів.
В основі не ковзна підкладка.
Інструкція по застосуванню:
Встановіть брусок на рівній поверхні, що не ковзає.
Виконайте один або обидва нижчеописані кроки залежно від стану заточуваного інструменту/ножа.
Для кращого результату рекомендується наносити на робочу поверхню бруска звичайну воду або спеціальну олію для заточування.
Це запобігає швидкому "засолюванню" абразиву відпрацьованими частинками металу і сприяє більш легкому і рівномірному ковзанню ножа/інструменту по поверхні бруска в процесі роботи.
Грубе заточення. Крок для загострення сильно затупленого або пошкодженого леза. Використовуйте бік бруска з великим зерном у 2000 грит для попереднього, чорнового заточування ножа/інструменту. Встановіть лезо під кутом 10-30 градусів і стабільно, злегка натискаючи, надійно утримуючи інструмент/ніж, плавними рухами вперед-назад, зробіть попереднє заточування. У середньому, грубе заточування рекомендується робити кожні 6 місяців або при необхідності.
Доведення-правка. Цей крок необхідний для усунення дрібних задирок, що утворюються при грубому заточуванні і надаванні ріжучій кромці інструменту/ножа хороших ріжучих властивостей. Також цей крок рекомендується періодично повторювати зі ножами/інструментом, що злегка затупилися в процесі звичайної експлуатації. Використовуйте брусок із зерном у 2000 грит.
Правку-доведення ріжучого інструменту/ножа рекомендується проводити в середньому раз на тиждень або за ситуацією, залежно від частоти та інтенсивності використання ножа/інструменту.
Після заточування вимийте ножа/інструмент у воді і дайте йому висохнути. Також добре промийте і прочистіть алмазний брусок за допомогою щітки, з неметалевим, наприклад, капроновим, ворсом.
Висушіть брусок.
Інформація для замовлення
- Ціна: 230 ₴